Shoot  Aantal personen  Prijs  Aantal bestanden Extra bestellen
         
Mini – Shoot  Maximaal 2 € 60,- 

4

€ 7,50 p. bestand  € 125,- p. vol. set
Gezin  Maximaal 6  € 100,-  

inclusief album van 15×15 cm.

€ 7,50 p. bestand  € 175,- p. vol. set
(Zakelijke) Portret  Per persoon  € 85,-  6 € 7,50 p. bestand  € 150,- p. vol. set
Cakesmash excl. Taart 1 kindje  € 100,-  

inclusief album van 15×15 cm.

€ 7,50 p. bestand  € 175,- p. vol. set
  2 kindjes € 115,-  

inclusief album van 15×15 cm.

Cakesmash incl. taart 1 kindje € 115,-   

inclusief album van 15×15 cm.

€ 7,50 p. bestand  € 200,- p. vol. set
  2 kindjes € 130,-  

inclusief album van 15 cm.

Familie  Minimaal 6 personen € 125,- en 

inclusief album van 15×15 cm.

€ 7,50 p. bestand € 200,- p. vol. set
Product nvt € 10,-  Per 1 foto nvt
Boudoir Fotografie   125,- 

inclusief album van 15×15 cm

€ 7,50 p. bestand € 200,- p. vol. set
Evenement 6 uur of minder € 375,- excl. BTW   Nvt
6 tot 8 uur € 500,- excl. BTW

Bijzonderheden met betrekking tot de familie shoots en productfotografie:

Alle foto’s worden gebruikt op deze website en Facebook pagina ter promotie maar zullen nooit zonder toestemming van de klant worden gebruikt voor andere doeleinden.

Alle foto’s worden gemaakt in de studio (max. 6 personen) en bij goed weer buiten. (in overleg) Bij regen of sneeuw neem ik contact met je op om een nieuwe afspraak te maken! Binnen Haaren reken ik geen reiskosten. Daarbuiten 39 ct per kilometer.

Na de shoot ontvangt je bericht dat de foto’s klaar zijn en beschermd online staan. Je krijgt van mij de link en een wachtwoord. De foto’s zijn in klein formaat te bekijken. Via een gesloten gedeelte van de website laten wij de mooiste foto’s zien. Je kunt dan de allerleukste foto’s uit de shoot zelf uitkiezen. Wanneer je tevreden bent over het resultaat, bestaat er ook de mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen. Dit is geheel vrijblijvend, je bent tot niets verplicht.

Jouw foto’s digitaal in hoge resolutie. Zonder watermerk. Zonder logo. Zo kun je er mee doen wat jij wilt.

Bijzonderheden met betrekking tot evenement fotografie:

 • Pers- en of social media foto’s
  U wilt tijdens of direct na het evenement foto’s versturen met een persbericht? Dat kan. Wij nemen dan een laptop mee om foto’s direct te bewerken. U mag zelf uitkiezen welke foto’s u wilt.
  Kosten: € 50,- 
 • Gebruiksrechten voor foto’s door derden
  U wilt de foto’s voor gebruik aan één of meerdere relaties beschikbaar stellen? Dat kan! In beginsel ontvangt alleen de opdrachtgever gebruiksrecht. Desgewenst kan de opdrachtgever het gebruiksrecht voor derden afkopen. De opdrachtgever regelt de distributie.
  Kosten: € 100 per event, ongeacht aantal foto’s. Fotografie is altijd inclusief alle nabewerking, versturing, en onbeperkt gebruiksrecht voor de opdrachtgever
  We komen minimaal een half uur voor aanvang van uw event. Deze tijd dient om kennis te maken, de laatste details te horen, eventueel de locatie te verkennen, en onze spullen klaar te zetten. Dit is gewoon werktijd, en wordt dus ook mee berekend in de kosten. Prijzen zijn exclusief BTW.
  Deze prijzen zijn een indicatie. Het staat Renata Fotografie vrij om, zonder opgave van redenen, van deze tarieven af te wijken. Een wijziging in een opdracht kan leiden tot een verandering in prijs. Prijzen zijn geldig tot 31 december 2018.

Renata Fotografie hanteert de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze communicatie, overeenkomsten en werkzaamheden. Ze beschermen ons – en u!