Als de foto’s van uw fotoshoot online staan, komt u via de link met je naam onderin deze pagina automatisch in de online bestelgalerie. De foto’s zijn ingedeeld per fotoshoot en elke pagina heeft zijn eigen wachtwoord. Dit wachtwoord heeft u via de fotograaf ontvangen.

Bij elke foto staat een nummer en de nummers van de foto’s die je graag bewerkt zou willen hebben, kun je per email doorgeven aan de fotograaf. Zij zal dan de foto’s bewerken en naar je toesturen per WeTransfer.

LET OP Er geldt een besteltermijn van 4 maanden na het online plaatsen van de foto’s. Na deze periode zijn de foto’s nog tot een jaar na het maken ervan te bestellen. Er gelden dan wel aangepaste tarieven, namelijk een toeslag van € 15,- per foto. Een jaar na het maken van de foto’s worden deze uit het archief verwijderd en zijn er geen bestellingen meer mogelijk.